Brygge

Idag starta vi mot Brygge ganska tidigt på morgonen. Då vi kom till staden, kändes staden helt folktom. Många butiker var ännu stängda och vi såg enbart några fåtal turister. Men vi lunchtid börja staden fyllas av folk. Vi besökte en konstutställning, där Salvador Dalis verk fanns utställda. Vi fascinerades alla över surrealismen i tavlorna. Många var intressanta medan några var enbart konstiga. Brygge är en otroligt romantisk och vacker stad med kanaler och gamla tegelbyggnader. Varje fasad är olik den andra och har fina utsmyckningar. Staden omringas av en flod, och för att komma in till staden bör du ta dig genom befästa stadsportar. Vi åt en sen lunch och sen körde vi vidare bort från västkusten.


Mittiallt kom det hagel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.