Legoland

Vi har länge velat åka till Legoland, och eftersom det är på vår väg så beslöt vi för att spendera en dag här. Det var dock ganska mycket folk där så mycket av tiden spenderade vi med att köa. Det var imponerades skapelser i Lego där. Attraktionerna var också bra, men ifall man är ute efter ett nöjesfält så är det säkert bättre att isåfall besöka ett nöjesfält. De skulle säkert behöva mera landareal för att kunna satsa mera på större attraktioner. Men de som fanns där var nog riktigt bra tyckte barnen, men flera av dem kanske inte var värt allt köande.

Bland re bästa attraktionerna var t.ex en bana där man skulle undvika laserstrålar. En annan som var riktigt kul var en som hette Ice Pilot School eller liknande, där man skulle programmera en robotarm hur den skulle röra sig, när man själv satt i en sits på ändan. Så fick man sen åka i det man programmerat. Eftersom jag for tillsammans med Emma och vi båda var över 140 gick det att sätta in flera uppochner-saker. Så vår åktur var mest uppochner. Amanda och David hade också haft det jättehäftigt sa de.

Efter Legoland körde vi vidare mot Köpenhamnhållet, Vi övernattade på ön mittemellan Jylland och den ö där Köpenhamn är. Vi körde över en lång bro, jättelång. Det blåste och var lite läskigt att köra över. Efter bron kom en vägtull och man fick hosta upp med ca 96€ för överkörandet. Vi övernattade på en husbilsparkering. Det var nu andra dagen i rad som vi övernattat efter att vi haft en lång dag. Så vi var lite trötta.

 

Ett svar på ”Legoland”

  1. Legoland har fått moderna inslag. Det var nog inget programmerande då vi var där. Eva, kände du igen dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.