Vi fick äta så mycket belgisk choklad vi ville

Måndag. Vi startar ganska sent från campingen efter en ganska dålig nattsömn. Vi tänkte att vi kör in till staden Luxemburg. Men det var trångt och fullt överallt. Jag tror också att vi börjar känna oss lite trötta på städer, för de locka int att gå i staden, åtminstone i inte idag. Vi handla lite mat, och körde istället till en chokladfabrik, Neuhaus, som tillverkar äkta belgiska chokladpraliner. Där fick vi gå runt och smaka på alla sorter vi ville och det var nöjda och belåtna barn och vuxna som lämnade fabriken. Efter det körde vi till Vleteren, där vi tittade på ett kloster, köpte lite ost och öl som de har tillverkat, körde vidare och sov i staden Gistel.
Vi åt choklad!


Och for via ett kloster


Här var ingången till ett pilgrimskapell.

I Caféet såldes ost och öl. Den senare anses vara bäst i världen och går endast att köpa på plats.

Ett svar på ”Vi fick äta så mycket belgisk choklad vi ville”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.