Vi har lämnat landet

Vi började dagen med att äta frukost tillsammans med Fernströms. Sen packade vi ihop och begav oss mot vikingterminalen. Vi väntade en stund på att fö köra in i båten, barnen tyckte att alla andra fick åka före oss.

Resan över gick bra och ganska snabbt. På finska sidan var det dimmigt och blåste kallt, närmare Estland sprack det upp och solen började skina. Då var det trevligare att gå ut på däck. Barnen experimenterade med att stå och luta mot och hoppa i vinden.

Vi konstaterade att det inte finns en plats att stå på i båten där man inte ser en ”passa på att köpa billig alkohol nu då du har kommit till Estland”-reklam. Men å andra sidan så var det ett tiotal poliser med blåstest som tog stickprov på bilarna som körde iland. Estland lär ha 0,0 promillegräns att köra bil.

-Toffe

2 svar på ”Vi har lämnat landet”

  1. härliga bilder. barnen har verkligen snabbt kommit i semester feeling. det var ganska blåsigt här samma dag ni for till Tallinn. gungade färjan alls?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.