Då var det mesta packat!

Idag har vi packat det sista , fyllt vattentanken (skaffat en 5A säkring till vattenpumpen som behövdes), blivit bjudna på lunch hos våra grannar och på middag hos (barnens) mommo och moffa och besökt världens nyaste nybäckare som är jättesöt. Barnen har alltså fått en till kusin.

Alla blommor är samlade till ett ställe, och vårens grönsaksplantor samt chilibuskarna är i garaget under timerbelysning. Våra fina grannar vattnar dem och matar våra djur. Mommo och moffa har blivit instruerade i hur de skall titta till bina och sätta på extra lådor.

Det är bara småsaker kvar att ta med till husbilen. Sen blir det avfärd imorgon. Vår första etapp är till Seinäjoki, där skall vi handla en liten grill. Sen är det IKEA där vi skall köpa ett diskställ. Sen far vi till Helsinfors via lautapelit.fi för att skaffa en extension till brädspelet Munchkin, och vi övernattar i Vik hos ett par goda vänner.

Tisdagen far vi med färja till Tallinn.

Våra barn verkar ha ”åksjukeresfeber” som Johannes sa. De är lite ivrigare och lite mera uppspelta än vanligt. Både igår och idag har de lekt mycket i husbilen. Den har varit både flygplan och båt och nån form av Minecraftvärld.

Vi funderade fram och tillbaka ifall vi skall ta med allas cyklar. Till sist beslöt vi för att lämna dem hemma. Det skulle ha gått att ta dem med, men då jag tog in alla i garaget för att kolla att de var i skick, så fyllde de nästan hela garaget. Vi är ju ändå 6 st. Så vi beslöt oss för att vi går eller kör till de ställen vi skall besöka.

Vi har inte ännu planerat någon specifik rutt. Men vi skall försöka göra så att det som ger oss gläde skall få styra våra dagar och vart vi far.

Vi kommer också att köra försiktigt, skådett vann vi fäälas, hald ås i stjinni och ha roligt samt njuta.


Såhär ser annars husbilen ut innifrån:

2 svar på ”Då var det mesta packat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.