Vi ska på resa!

Hej. Här sitter jag (Toffe) och skriver, efter att nyss ha skapat denna blogg.

Det jag har att meddela är att nu på måndagen den 3 april 2017 så kommer vi, våra familj som består av en man, en fru och 4 barn att packa in oss i en husbil och spendera de närmaste fem veckorna med att resa runt i Europa.

Det skall att bli spännande och roligt.

Vi vet inte riktigt vart vi skall åka. Vi har kommit så långt i planeringen som att att vi åker ner till Helsingfors på måndagen och tar färjan över till Tallin på tisdagen. Sen så åker vi i lagom takt genom baltikum via Polen till Tyskland. Därifrån kanske vi far söderut en bit och sen vet vi inte mer.

Om ni har tips tar vi gärna emot dem. Kul skulle det vara ifall vi hann via Österrike, Italien, Frankrike. Jag vill gärna se slott, så den där stora som heter nåt som jag aldrig kommer ihåg, Neuschweinstein eller nåt, vill jag gärna se. Så dit kanske vi far.

Imorgon (Lördag) hämtar vi husbilen från Kronoby och börjar packa. Såhär ser den ut.

Jag tror att vi kommer att få en väldigt avslappnad resa.

Ha det bra. -Toffe

2 svar på ”Vi ska på resa!”

  1. Det ska bli roligt att få följa med på resan på detta sätt. Spännande, spännande! Lycka till o Guds beskydd på vägarna och under hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.